Camilla Carlsen Bechsgaard

Præsentation

Camilla Carlsen Bechsgaard, psykolog. Mail: kontakt@odensepsykologen.dk

Udgangspunktet for mit virke som psykolog og formidler er ikke én bestemt måde at gøre tingene på, men derimod mit grundlæggende menneskesyn: at hvert menneske er noget helt specielt for sig selv, og at hvert nyt samtaleforløb derfor er en fælles og spændende opdagelsesrejse i ukendt land!

Jeg har ingen færdige svar, men kan hjælpe dig på vej til at finde svarene selv.

Erfaringen ud fra mange samtaler tyder på at noget af det, vi i bund og grund alle forsøger at blive klogere på, er:

hvordan skal jeg skabe min plads som menneske her i verden, så det føles rigtigt – både for mig selv og de andre?

blomst-hvid-stritUndervejs i min psykologkarriere har jeg arbejdet både med børn, voksne og familier – og voksne enkeltvis (I PPR og som ansat i privat praksis).

På den måde har jeg med tiden fået stor erfaring med både de udfordringer man kan stå overfor som børnefamilie, samt hvad den enkelte voksne kan finde svært i sin tilværelse.

Jeg har flere terapeutiske efteruddannelsesforløb, blandt andet indenfor tegneterapi, og benytter denne metode til både børn og voksne – hvis klienten selv synes det kunne være spændende at prøve.

Jeg har tillige en 2-årig efteruddannelse i kognitiv adfærdsterapi, og har derudover lavet børnesagkyndige undersøgelser for Statsforvaltningen Syddanmark. Aktuelt arbejder jeg som projektmedarbejder på Center for Telepsykiatri, og har derfor lukket min praksis for samtaler.

Uddannet som cand.psych i 1999, og autoriseret efter Psykolognævnets retningslinjer i 2005.

 

 

Ydelser

camilla-portraet_sidebar

Camilla C. Bechsgaard

Send mail

dansk_psykolog_forening